Албум 2009-2010 / 26 - 28 март 2010 - Тренировъчен семинар за елект президенти
Посещение на ДГ в Ротари клуб Поморие
От 26 до 28 март Ротари клуб Поморие бе домакин на ежегодния Тренировъчен семинар за елект президенти, който се проведе в комплекс "Сънсет Ризорт". Участници в семинара са президентите и секретарите на ротари клубовете от България, които ще работят през следващата ротарианска година.
На 27 и 28 март Президента на Ротари Интернешънъл г-н Джон Кени и съпругата му Джун посетиха Поморие. За първи път действащ президент на Ротари Интернешънъл посети район от нашата страна извън столицата. По време на гала вечерята състояла се на 27 март Президента Джон Кени направи кратко обръщение към присъстващите ротарианци и гости, и връчи наградите Пол Харис Фелоу за текущата Ротарианска година. С отличието Пол Харис Фелоу бяха удостоени над 20 ротарианци от цялата страна, сред които и Паст президента на Ротари клуб Поморие Петя Казакова-Йорданова.
Гост на гала вечерята бе и кмета на града инж.Петър Златанов, който поднесе своите почитания на Президента на Ротари Интернешънъл г-н Джон Кени и съпругата му Джун и на Акин Гьокай регионален координатор на Фондация Ротари за дистриктите от Балканския полуостров.
На 28 март Президента на Ротари Интернешънъл Джон Кени взе участие в Асамблеята на Ротари Дистрикт България, след което даде пресконференция. През останалите три дни от визитата си Джон Кени ще посети Софийските Ротари клубове.
Посещение на ДГ в Ротари клуб Поморие
Посещение на ДГ в Ротари клуб Поморие Посещение на ДГ в Ротари клуб Поморие
Посещение на ДГ в Ротари клуб Поморие Посещение на ДГ в Ротари клуб Поморие